Παραπολιτικά

Καρφιά Κοτρώνη για τη… ΝΟΔΕ Τρικάλων

Αιχμές για την παρεμβατικότητα της τοπικής ΝΔ άφησε σε του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο ιστορικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ντίνος Κοτρώνης:

«Στα Τρίκαλα επικρατεί αφωνία από την τοπική ΝΔ. Πλήρης η απουσία του κομματικού μηχανισμού από κάθε δραστηριότητα, καμία ουσιαστική παρέμβαση για ζητήματα του νομού. Δε νομίζω ότι ένας κομματικός μηχανισμός θα πρέπει να είναι εν υπνώσει όταν είναι στην κυβέρνηση ο πολιτικός του φορέας, έπρεπε να κάνει παρεμβάσεις, να βγαίνουν στα μέσα τα κομματικά του στελέχη κλπ. Θα έπρεπε βέβαια να υπάρχει και κεντρική καθοδήγηση,  αλλά πάμε και στο κατά πόσον έχουν τη δυνατότητα και κατά πόσο μπορούν τα τοπικά στελέχη να έχουν παρεμβατικό ρόλο. Εγώ νομίζω πως δεν έχουν τέτοια παρεμβατική ικανότητα. Πρέπει να κάτσουν να γράψουν κάτι, ένα άρθρο, μια άποψη, αλλιώς τι είναι μαϊντανοί;

Ούτε παλιά στελέχη καλούνε ώστε να πάρουν μια συμβουλή, κάτι που εγώ τουλάχιστον παλιά το έκανα και σεβόμουνα και συζητούσα με όλους. Μέχρι και στο ψηφοδέλτιο προωθήθηκαν και μπήκαν κομματικά στελέχη, όπως ο παλιός πρόεδρος ο Γιώργος Πουλιανίτης.

Δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά και δεν κάνω κάποια επίθεση, ίσα- ίσα είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση να βοηθήσω. Δεν πρέπει όμως να κινείσαι ανάλογα με το ποιον έχεις απέναντι, δηλαδή επειδή είναι χαμηλά η αντιπολίτευση, να αφήσουμε να μας τραβήξει και εμάς προς τα κάτω.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης