Παραπολιτικά

Καρφιά Παπαχρήστου για προμήθειες: «Επικίνδυνος ο Αλέκος»-Ανακοινώνει υποψηφίους

Την τακτική του από σήμερα και μέχρι τις… εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 ξεδίπλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη χθες ο Σωτήρης Παπαχρήστος.

 

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων διευκρίνισε ότι «ποτέ δεν έφυγα από την παράταξη Αλέκου, με διέγραψαν, εγώ δεν έχω μάθει να φεύγω. Κι αν θέλετε είναι τιμή μου να με αποκαλεί ο κ. Αλέκος βαρίδιο. Μου έδωσε μεγάλη χαρά που με έπαψε από μέλος μιας παράταξης που ο κόσμος της γύρισε την πλάτη». Καυτηρίασε την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων σημειώνοντας ότι επί προεδρίας του δεν καταγράφονταν τέτοιες εντάσεις, όπως της περασμένης Τρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν με τιμά που είμαι μέλος ενός Δ.Σ. που μοιάζει με ζούγκλα». Έριξε δε ευθύνες για αυτό στον ίδιο τον δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο τονίζοντας ότι «όλα ξεκινούν από την συμπεριφορά του Δημάρχου, που πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, μπορεί να τον εξαπάτησες μια φορά αλλά δεύτερη δεν γίνεται. Ο κ. Αλέκος είναι επικίνδυνος, πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτός».

Αναφερόμενος στο θέμα της ανάθεσης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού σε ιδιωτική εταιρεία αναρωτήθηκε γιατί δεν έφερε ο δήμαρχος το θέμα στο Δ.Σ. «τι έχει να κρύψει;», για να συμπληρώσει «υπάρχουν πιο σημαντικές ανάγκες στον Δήμο Μετεώρων από ότι αυτά τα έργα όπως τηλεμετρίες και ηλεκτροφωτισμό. Οι τσάπες είναι περισσότερες από της αγελάδες στον Δήμο μας! Το σύνολο των έργων που πραγματοποιούνται σήμερα είναι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής». «Η σημερινή Δημοτική Αρχή» κατέληξε με αιχμηρό τρόπο «έχει αλλεργία στα έργα, μα… όχι στις προμήθειες»!!!

 

Στήριξη απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους

«Θέλω να με στηρίξουν οι δημότες μας, ανεξαρτήτου κόμματος, για να κάνουμε έναν Δήμο προοδευτικό» είπε ο Σωτήρης Παπαχρήστος για τη δικιά του υποψηφιότητα «να βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης τον Δήμο Μετεώρων. Ο συνδυασμός μου ξεκίνησε από το μηδέν και θα υπάρχουν υποψήφιοι από όλα τα κόμματα και όλες της ηλικίες. Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε μόνοι μας και θα είναι ανεπηρέαστος από της Εθνικές Εκλογές. Σίγουρα μετά τις Εθνικές Εκλογές κάποιοι υποψήφιοι θα ξεφουσκώσουν Με υποσχέσεις δεν μπορείς να εκλεγείς. Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω επιπλέον 20 άτομα. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουμε την στέγη μας. Εμείς ήρθαμε για να μείνουμε και θα είμαστε παρόντες και στις Δημοτικές Εκλογές του 2028».

Προέβλεψε τελικά την κάθοδο τεσσάρων συνδυασμών και δεύτερο γύρο εκλογών «τις οποίες θα κερδίσει ο συνδυασμός μας με όποιον αντίπαλο».

Τέλος για προσωπικές επιθέσεις που και ο ίδιος ήδη δέχεται ο Σωτήρης Παπαχρήστος διευκρίνισε ότι «πολιτικά δεν παρακολουθώ τον κ. Αλέκο γιατί όσα χρόνια το έκανα, έχανα. Προσπαθώ να μείνω έξω από προσωπικές επιθέσεις αλλά αν προκληθώ ανέντιμα, θα απαντήσω».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης