Παραπολιτικά

“Κλειδώνει” ο Λέγκας για πρόεδρος στον Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας

Μέσα στις επόμενες δυο με τρεις εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του νέου Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr για επικεφαλής του Οργανισμού θεωρείται φαβορί ο Νίκος Λέγκας. Ο πρώην υφυπουργός θεωρείται ότι εκτός από την τεχνογνωσία, λόγω και της προηγούμενης επαγγελματικής του δράσης, πληροί και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για συνεννόηση με τη νέα περιφερειακή αρχή, όντας άνθρωπος ηπίων τόνων.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (ΟΔΥΘ), θα είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (Α.Ε.) με έδρα τη Λάρισα και παραρτήματα σε Τρίκαλα, Βόλο και Καρδίτσα. Θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και, αναλόγως του αντικειμένου, των υπουργείων Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Σκοπός της εταιρείας είναι «η εκπόνηση της στρατηγικής για την προστασία και διαχείριση των υδάτων του υδατικού διαμερίσματος Θεσσαλίας, η εποπτεία και υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων, ο συντονισμός και η συνεχής επίβλεψη της εφαρμογής μέτρων προστασίας και διαχείρισης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης