Παραπολιτικά

Νέα αντιπαράθεση Αγοραστού-Κουρέτα για το debate

Δεν πρόκειται να διεξαχθεί τελικά debate μεταξύ των δυο υποψήφιων περιφερειαρχών αφού διαφωνούν σε όλα.

 

Εξέδωσαν μάλιστα και σχετικές ανακοινώσεις:

Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών: Ο Κουρετας δεν θέλει το debate

 

Ο κ Κουρέτας κρύβεται και ψεύδεται.  Καλούμε, έστω και τώρα, να δεχτεί την πρόταση μας για την διεξαγωγή debate. O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ Κουρέτας όχι μόνο αποφεύγει debate, αλλά ψεύδεται αναφορικά με τις προθέσεις του.  Επιμένει να μοιράζει τοξικότητα και ψεύδη. Κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση. Κρύβεται, όπως όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν θέλει να φανεί η απουσία προτάσεων.

Μοιράζει φρούδες υποσχέσεις, πολώνει του Θεσσαλούς. Δεν έχει στόχο να ενώσει αλλά να διχάσει. Επιθυμεί να είναι αυτός που πάντα θα βάζει το μικροπολιτικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών.

Φοβάται την σύγκριση. Επιλέγει την σύγκρουση γιατί νομίζει ότι τον ευνοεί. Ξεχνά ότι στόχος τώρα είναι η Θεσσαλία να σταθεί στα πόδια με γρήγορους ρυθμούς. Δεν είναι ώρα για να λύσει τα δικά του αδιέξοδα ως ένας τοξικός πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό το λόγο σιωπά.

Στην πρόταση μας για  τη διεξαγωγή debate με διακαναλικη κάλυψη από τα 4 τηλεοπτικά δίκτυα της Θεσσαλίας με τη συμμετοχή Θεσσαλών  δημοσιογράφων μετά από δύο εικοσιτετράωρα, σιωπή. Δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Την ίδια στιγμή, οργανώνει προεκλογική ομιλία στην Λάρισα για σήμερα το βράδυ την πιθανή μέρα και ώρα της διεξαγωγής του debate.

Η “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” δεν φοβήθηκε ποτέ τη διεξαγωγή debate προκειμένου οι Θεσσαλές και οι Θεσσαλοί να γνωρίζουν, να συγκρίνουν τα προγράμματα των δύο υποψηφίων Περιφερειαρχών  και να αποφασίσουν πριν προσέλθουν στις κάλπες.

Εμείς λέμε όλα στο φως, και στην κρίση των πολιτών. Ακόμα και τώρα, την ύστατη ώρα, τον καλούμε σε debate. Εκείνος κρύβεται, φοβάται και ψευδολογεί. Κυριακή, κοντή γιορτή κε Κουρέτα. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και ψηφίζουν.

 

Ο κ. Αγοραστός λέει για άλλη μια φορά ψέματα για τον διάλογο

 

Δημήτρης Κουρέτας: Έχουμε δεχθεί και οι δύο μια πρόσκληση από την δημόσια τηλεόραση για δημόσια συζήτηση την οποία εγώ αποδέχθηκα και ο κ. Αγοραστός όχι. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που έχω από την ΕΡΤ. Η πρόσκληση μας για την ΕΡΤ δεν ήταν για την Πέμπτη το βράδυ που έχω άλλη εκδήλωση και το γνωρίζει. Ήταν για άλλη ώρα. Ταυτόχρονα έχουμε επίσημη πρόσκληση από το δημόσιο ραδιόφωνο αύριο το πρωί στις 11.15 για δημόσια συζήτηση στο studio που είναι στην 1η Στρατιά. Τον περιμένω εκεί. Ας έρθει. Με μεγάλη χαρά. Και για του λόγου το αληθές η απάντηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης