Παραπολιτικά

Νέα σφοδρή επίθεση Χήρα σε Μαράβα: “Έλεος με τα προεκλογικά ρουσφέτια σας”

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Χήρας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
“Δυστυχώς, η ωμή αλήθεια… στο κόκκινο ο Δήμος Πύλης
Ο κ. Μαράβας έχει τη χαρισματική ικανότητα να παρουσιάζει τα οικονομικά του Δήμου άλλοτε ρόδινα και άλλοτε πολύ άσχημα, ανάλογα με το τι τον συμφέρει σε κάθε περίσταση. Η τραγική αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Πύλης είναι στο κόκκινο, δε διαθέτει πιστοληπτική ικανότητα και, το χειρότερο, δεν μπορεί να εκπονήσει ένα πρόγραμμα μόνος του, με βάση τις δανειοδοτήσεις, για να δρομολογήσει έργα ανάπτυξης που θεωρεί ότι θα συνεισφέρουν στην αύξηση των εισοδημάτων του δήμου. Η θλιβερή πραγματικότητα, που βγάζει τον Δήμο Πύλης από τις ράγες της ανάπτυξης, έρχεται σε αντιδιαστολή με την παραπλανητική τακτική του Δημάρχου και των συνεργατών του να εμφανίζουν στα τοπικά ΜΜΕ την εικόνα ενός ισχυρού και εύρωστου οικονομικά Δήμου που μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Τα προεκλογικά ρουσφέτια άρχισαν πάρα πολύ νωρίς…
 
Την ίδια ώρα, ξεκίνησε και η προσφιλής τακτική του Δημάρχου Πύλης προς άγρα ψήφων, με την προκλητική και αγωνιώδη προσπάθεια του να διαγράψει βεβαιωμένα χρέη, βασιζόμενου σε πρωτοφανή απόφαση τοπικού συμβουλίου. Ακόμα μια πρόδηλη περίπτωση ρουσφετιού, είναι η απόφαση του κ. Μαράβα να επιτρέψει την κατασκευή καταστήματος, χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες. 
 
Αίρονται οι αδικίες μεταξύ των εργαζομένων…
Δυστυχώς τα ρουσφέτια συνεχίστηκαν και σε επίπεδο υπαλλήλων του Δήμου, όταν, κατά την άποψη μας, ξεπερνώντας κάθε ιεραρχία, δόθηκαν επιπλέον ώρες επικλεκτικά σε ορισμένες καθαρίστριες, αντί να μοιραστούν εξίσου σε όλες. Η διάκριση δεν συνεισφέρει στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου και, το κυριότερο, αναπτύσσει κακές σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων που εργάζονται στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητητας.
Με εκτίμηση, 
Θεόδωρος Χήρας 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Πύλης Όραμα»”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης