Παραπολιτικά

Ο Χάιδος… πήρε τ’ όπλο του!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΪΔΟΣ

Πυρά κατά Κυβέρνησης, Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολιτική υπέρ ΣΥΡΙΖΑ από τον νεαρό Τρικαλινό  περιφερειακό σύμβουλο.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Γιάννης Χάιδος επισημοποίησε την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου. 

“Τάσσομαι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την διεύρυνση του χώρου, και για να τεθεί ένα τέλος στην κακή διακυβέρνηση Μητσοτάκη” είπε ο Γιάννης Χάιδος για να συμπληρώσει με σαφήνεια: “Δεν ανήκω σε κάποια ‘τάση’, είμαι με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μεγαλώσει και να διευρυνθεί, γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα. Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο πυλώνας που να εκφράσει συνολικά τον μεγάλο χώρο και να σταθεί απέναντι στη ΝΔ. Κάνει βήματα μπρος ο ΣΥΡΙΖΑ, και φαίνεται και στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Οι διαδικασίες της διεύρυνσης από όσο ξέρω προχωρούνε κανονικά, και αν είχε γίνει και το συνέδριο θα οδηγούσε και επίσημα τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα εποχή. Εγώ νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει και μεγαλύτερο ποσοστό από 31% στις επόμενες εκλογές. Αυτή τη στιγμή έχω τον θεσμικό ρόλο του περιφερειακού συμβούλου και θα υπερασπιστώ τους πολίτες που με εξέλεξαν, είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητήσω κάτι για θέση στο εθνικό ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών”.

Ο Γιάννης Χάιδος άφησε αιχμές και για την Περιφέρεια Θεσσαλίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “στον δικό μου χαρακτήρα δεν ταιριάζει ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Αγοραστός με αυτή την περισσή αλαζονεία” και συμπλήρωσε ότι “η παράταξη μας έχει βρει τον βηματισμό της και ασκεί αντιπολίτευση στον κ. Αγοραστό, φαίνεται αυτό από τις επερωτήσεις μας. Εγώ έχω καταθέσει 5 επερωτήσεις, με κυριότερη την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, και μου απάντησε με υπεκφυγές ο κύριος Περιφερειάρχης και όπως το συνηθίζει προσπάθησε να ξεφύγει από το να δώσει σαφείς απαντήσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάσχει από συνολική περιβαλλοντική διαχείριση υδάτων, και θα μπορούσε κι έπρεπε να προχωρήσει φράγματα τα οποία μείνανε στάσιμα και δεν έχουμε καμιά απάντηση γιατί δεν υλοποιούνται”.

 

 

Διαβάστε επίσης