Παραπολιτικά Ροή

Ο Χάιδος στέλνει στη… σύνταξη Σάκη, Σιμορέλη, Λάππα (ηχητικό)

Την οδό της… σύνταξης σε στελέχη όπως ο Παπαδόπουλος, ο Σιμορέλης, ο Χρ. Λάππας κ.α. έδειξε ο νεαρός περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου το πρωί της Τρίτης κυριολεκτικά το… τερμάτισε!…

«Για να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον μεγάλο χώρο στον οποίο αναφέρομαι, θα πρέπει να δημιουργήσει μια κομματική βάση στελεχών με υγιείς όρους, μετά από αυτοκριτική» είπε «και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν αξιόλογα νέα παιδιά, και σε όλους εμάς είναι που πρέπει να γίνει αυτή η όσμωση και να μην την αφήνουμε σε ανθρώπους που βρίσκονται στις παρυφές της 8ης δεκαετίας της ζωής τους». Αργότερα διευκρίνιζε στο  trikalavoice.gr πως προφανώς εννοούσε στελέχη όπως ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Σιμορέλης, ο Χρήστος Λάππας κ.α.. Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής:

 

Όσον αφορά την κατάθεση της αίτησής του για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου σημείωσε ότι «κατέθεσα την υποψηφιότητα μου στην προκήρυξη για Διοικητή του ΓΝΤ, γιατί θεωρώ πως είναι μια πολύ σοβαρή και κομβικής σημασίας θέση. Είχε υποβαθμιστεί ως τώρα, και θεωρώ πως η δική μου γενιά πρέπει να δράσει για ένα λειτουργικό νοσοκομείο. Σε αυτή τη θέση θα πρέπει να μπει ένα άτομο αξιόλογο με προσόντα και όραμα, και να σταματήσει να γίνεται ο θεσμός αυτός μια άτυπη μετεκλογική αποκατάσταση στελεχών. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει η επιλογή, πληρώ τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και θα περιμένω να δω αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης φανεί πραγματικά τεχνοκράτης και δεν έχει επιλεκτική ευαισθησία».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης