Παραπολιτικά

Πατέρας εναντίον Τσίπρα: «Αχάριστος με κοντή μνήμη…»

Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που δέχθηκε απ’ τον πρώην πρωθυπουργό ο Κώστας Πατέρας.

Μιλώντας σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στον τρόπο που επιλέχτηκε ο Κώστας Πατέρας για διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας (δείτε ΕΔΩ).

 

Ο Κώστας Πατέρας σηκώνει το γάντι και εξαπολύει δριμεία επίθεση εναντίον του, αλλά και εναντίον… τρωκτικών της Ν.Δ.. Αναλυτικά η επιστολή του στο trikalavoice.gr:

 

“Ο κ. Τσίπρας, που ήρθε  στην Θεσσαλία, την στιγμή που, εντελώς τυχαία, η κα Περιστέρα Μπαζιάνα έγινε ή θα γίνει Επίκουρος Καθηγήτρια της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ήρθε για να μετασχηματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε …. «Προοδευτική Συμμαχία»….!

Μεγάλο κακό να ‘χεις…. κοντή μνήμη ή να είσαι αχάριστος. Επειδή αναφέρθηκε και στο όνομά μου, για την αξιοκρατία της Ν.Δ, είμαι υποχρεωμένος να πω, πως όταν ήμουν υποψήφιος Βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ,. εγώ πήρα 1139 ψήφους και ήμουν πρώτος σε σταυρούς αλλά οι ΑΝ.ΕΛ. πήραν 2.732 σταυρούς με την στήριξη, των οποίων, ο κ.Τσίπρας κυβέρνησε 4,5 χρόνια την Ελλάδα… και την κατέστρεψε, φτιάχνοντας ένα κομματικό κράτος.

Ποτέ δεν παρακάλεσα τον κ. Καμμένο, με τον οποίο δεν είχα ποτέ καμία επαφή, όσο ήμουν μέλος των ΑΝ.ΕΛ, και αρχές του 2016 έλυσα την συνεργασία, αποχωρώντας.

Το 2015, όμως, προκήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις των Διοικητών των Νοσοκομείων και υπέβαλα και εγώ μαζί με τον κ. Χρήστο Κωσταντό του ΠΑΣΟΚ, αίτηση, αλλά δεν μας κάλεσαν ούτε καν για την συνέντευξη, όπως όριζε η προκήρυξη, ούτε άνοιξαν καν τα δικαιολογητικά μας.

Είχανε κάνει σημαία, προεκλογικά, οι Συριζαίοι, την αξιοκρατία και την διαφάνεια κι όμως μέσα σε μία νύχτα ο τότε Υπουργός Υγείας του Σύριζα διόρισε όλες τις Διοικήσεις των Υ.ΠΕ. (Υγειονομικών Περιφερειών) της χώρας, τελείως… δημοκρατικά… και ….αξιοκρατικά.

Οι Διοικητές των Νοσοκομείων και των Υ.ΠΕ. 100% ήταν παιδιά του κομματικού… σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους προστάτευσαν όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα μερικούς τους έδωσαν, όπως τους έδωσαν, και θέσεις στο Ε.Σ.Υ.

Τώρα οι κύριοι αυτοί παίρνουν συνεχώς αναρρωτικές άδειες και δεν πάνε στα Νοσοκομεία, αλλά πληρώνονται κανονικά από το υστέρημα του Λαού.

Άνθρωποι με μια αγκαλιά μεταπτυχιακούς τίτλους και με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.

Για να γίνεις Διοικητής Νοσοκομείου, επί πρωθυπουργίας του κ.Τσίπρα, έπρεπε να χρησιμοποιείς γλώσσα πεζοδρομίου, να έχεις κάψει μερικά τετράγωνα και να έχεις σπάσει κάμποσα αυτοκίνητα και ιδιοκτησίες πολιτών.

Γνωρίζουν τι έλεγε ο Πρώην Δ/της του Γ.Ν. Τρικάλων για τους δημοσιογράφους, κινούμενος στην γραμμή Πολάκη στις 16-09-2016 στα Μ.Μ.Ε.; «Αδίστακτοι και άναδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα. Σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν», «Λοιπόν άντε να ΑΠΑΥΤΩΘΕΙΤΕ αλήτες σας ξέρουμε καλά….». Αυτή ήταν η αξιοκρατία και η διαφάνεια του Σύριζα.

Λίγη Τσίπα κ. Τσίπρα δεν βλάπτει, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο κ. Τσίπρας, ο αρχιτέκτονας της αποστασίας, που κυβερνούσε την χώρα με αποστάτες βουλευτές και αφού διέλυσε τα μικρά κόμματα, τώρα θέλει την «ανασυγκρότηση» του ΣΥΡΙΖΑ. Με φθαρμένα υλικά, όμως, δεν φτιάχνεις καινούργιο σπίτι…!

Το να ψαρεύεις σε… θολά νερά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων είναι πολύ επικίνδυνο για την Δημοκρατία και για την χώρα, την ώρα που τα … τύμπανα του πολέμου ηχούν καθημερινά από Ανατολάς!

Τα τρωκτικά της τοπικής Ν.Δ. και οι αρουραίοι του Μαξίμου, που είναι για να απαντήσουν στο τέως Πρωθυπουργό; Μάλλον περιμένουν να αξιοποιηθούν αξιοκρατικά, εάν γλιτώσουν από τον «ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» του Κυριάκου Μητσοτάκη και από τους ανθρωποφάγους των Μ.Μ.Ε και των κομμάτων.

Έξι μήνες πέρασαν και σ’ όλα τα Νοσοκομεία της χώρας είναι ακόμα οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν όσοι είχαν τα πράσινα χαρτάκια της Κλαδικής. Οι Δεξιοί πρέπει να ‘χουν την υπομονή το Ιώβ… Αθάνατη Ελλάδα… ποτέ δεν πεθαίνεις.

Το πρόβλημα όλων, της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν να μην πάει Διοικητής στο Γ.Ν. Καρδίτσας ο Δρ. Κώστας Πατέρας. Aς πορευθούν τώρα εις οδόν ειρήνης.

Άναψαν μια φωτιά και σαν τον Νέρωνα την απολαμβάνουν. Δεν θα σβήσει εύκολα αυτή η ντροπή.

Λίγη τσίπα κ.Τσίπρα δεν βλάπτει».

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο