Παραπολιτικά

Πως η Κοντοτόλη κράτησε 2ο τον ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Η εκλογική βραδιά της Κυριακής ήταν… περίεργη για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ξεκίνησε με αισιοδοξία και τελείωσε με έντονο σκεπτικισμό. Το 14.9% έδωσε αφορμή για να ανοίξει συζήτηση περί συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ.

 

Στα Τρίκαλα πάντως τα πράγματα ήταν αισθητά καλύτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε 15.57%, πολύ πάνω από το ποσοστό που πήρε το κόμμα πανελλαδικά, πάνω από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας και φυσικά μεταξύ των λίγων αυτών που διατήρησε τη 2η θέση και δεν “παραδόθηκε” στο ΠΑΣΟΚ (σ.σ. σε 29 νομούς 2ο κόμμα).

Το εκλογικό αποτέλεσμα πιστώνεται εν πολλοίς στη βουλεύτρια του κόμματος Μαρίνα Κοντοτόλη η οποία ανέπτυξε έντονη δράση τους τελευταίους μήνες, όργωσε κυριολεκτικά όλο τον νομό απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ ήταν καταλυτική η πρωτοβουλία της για να κηρυχτεί ως ημέρα πένθους για τη Θεσσαλία αυτή του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Η ίδια μιλάει στο trikalavoice.gr για “μηνύματα της κάλπης τα οποία καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε και να διατηρήσουμε ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας του κόμματος με την κοινωνία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης