Παραπολιτικά

Σήκωσε ανάστημα απέναντι στον Αγοραστό ο Χάιδος (ηχητικό)

Απάντηση στα… φαρμακερά βέλη του περιφερειάρχη (δείτε ΕΔΩ) από τον φερέλπιδα Τρικαλινό περιφερειακό σύμβουλο.

Ο Γιάννης Χάιδος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τετάρτης άφησε εκ νέου αιχμές για τον Κώστα Αγοραστό λέγοντας πως επιλέγει να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, αντί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα:

«Ο κ. Περιφερειάρχης εχθές αναζήτησε στο γενεαλογικό μου δέντρο τη δόμηση πολιτικών επιχειρημάτων, διότι μπροστά σε αυτά που του καταλογίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο εγώ και οι συνάδελφοι μου δεν υπήρχαν επιχειρήματα. Η οικογένεια μου έχει αγωνιστεί για τον Νομό Τρικάλων, αυτό έχει κριθεί θετικά και η κοινωνία τους το έχει ανταποδώσει πολλαπλάσια. Σαφέστατα δεν πάω κόντρα σε αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν. Εγώ φυσικά και θέλω να λειτουργήσει το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας, είναι ένα έργο πνοής για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη που διαχρονικά είχε το πλάνο για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί.

Ο κ. Αγοραστός ποτέ δεν απαντάει με σαφήνεια στις επερωτήσεις μας, υπεκφεύγει και προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω. Κάνει παρενθέσεις χωρίς κανένα νόημα λέγοντας για μένα ότι δίνω εξετάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και πετάει τη…μπάλα στην εξέδρα. Εξετάσεις δίνω μόνο στην κοινωνία και στους Θεσσαλούς πολίτες. Δε νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί του να δώσουν καμιάς μορφής εξέταση ή εγγυοδοσία».

Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο