Παραπολιτικά

Σε σύσκεψη με τον Ανδρουλάκη ο Παπαευθυμίου

Με εκπροσώπους των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσία του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου ο οποίος είναι αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών του κόμματος.

 

Συνομίλησαν διαδοχικά με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών & Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιώργο Καρανίκα, Πρόεδρο Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και τους Παύλο Ραβάνη και Κώστα Δαμίγο, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι “η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποκλείει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ίδιες, οι εργαζόμενοι και να μετακυλίεται ένα μεγάλο μέρος του κόστους στους καταναλωτές, σε μία εποχή που καλπάζει η ακρίβεια. Στόχος των προτάσεών μας είναι να ενισχυθούν να εκσυγχρονιστούν και να γίνουν μακροχρόνια βιώσιμες οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Διαβάστε επίσης