Παραπολιτικά

Στη συγγραφή βιβλίου προχωρά ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Σε μια προσπάθεια να αναδείξει σημαντικά ζητήματα του Νομού, τα περισσότερα εκ των οποίων προωθήθηκαν επί θητείας του στη Νομαρχία Τρικάλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης προχωρά στη συγγραφή του πρώτου βιβλίου.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο βιβλίο θα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά εκτός από την “χρυσή 8ετία” 2003-2010 οπότε και ο ν. Τρικάλων άραξε ριζικά χάρη στα έργα που έτρεξε η τότε Νομαρχία, υπό την ηγεσία του, και στην παρουσία του στη Βουλή σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, 2012-2015. Όπως λένε συνεργάτες του “ο Βλαχογιάννης αναγνωρίζεται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του. Με το υπό συγγραφή βιβλίο θα φρεσκάρει τη  τη μνήμη των παλαιότερων και θα πληροφορηθούν οι νεότεροι, για το τόσο σημαντικό έργο που  με τους  άριστους συνεργάτες του  πέτυχαν στη Νομαρχία, αλλά και την άκρως θετική παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγγραφή του βιβλίου επουδενί δε σημαίνει “αποστρατεία”, μιας και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου μια έδρα στην επόμενη Βουλή, οψέποτε κι αν γίνουν εκλογές.

Διαβάστε επίσης