Παραπολιτικά

Στον ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε ο… κολλητός του Γιώργου Οικονόμου

Χθες, ο Συμεών Κεδίκογλου, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αδελφικός φίλος και συνοδοιπόρος του δικού μας Γιώργου Οικονόμου (σ.σ. διακρίνονται παραπάνω στη φωτό του trikalavoice.gr με τον Ηγούμενο της Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους σε προ ετών προσκύνημά τους) είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και στην συνέχεια προχώρησε σε ανακοίνωση ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Συμεών Κεδίκογλου αναφέρει:

Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών. Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη. Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία. Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άντε και στα… δικά μας!!! Πάντως ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος έχει βαφτίσει και το πρώτο παιδί του Κεδίκογλου, παραμένει σταθερά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει στο trikalavoice.gr: “Μόνο με ΠΑΣΟΚ στη σωστή εκδοχή του η χώρα και ο χώρος έχουν αγαθή τύχη, ο δε ΣΥΡΙΖΑ κινείται σταθερά στη λάθος κατεύθυνση τοπικά και κεντρικά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης