Παραπολιτικά

Συνάντηση Σκρέκα-Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Την πρώτη του συνάντηση με την ιδιότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων είχε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, στο Υπουργείο, στην Αθήνα.

 

Οι δυο άντρες συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν ειδικά το Δήμο Μετεώρων και συμφώνησαν πως ανοίγονται μοναδικές αναπτυξιακές ευκαιρίες για την ευρύτερη περιοχή.

“Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντήσω τον συντοπίτη υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, στην έδρα του Υπουργείου του στην Αθήνα” δηλώνει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και συνεχίζει: “Συζητήσαμε για όλα, για την ενέργεια, για τα δάση μας, για την προστασία του περιβάλλοντος και τις δράσεις που οφείλουμε να αναλάβουμε όλοι έναντι της κλιματικής αλλαγής. Συζητήσαμε επίσης τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας και συμφωνήσαμε για τη μοναδική δυνατότητα που δίνεται στην Καλαμπάκα και στο Δήμο Μετεώρων, με την ολοκλήρωση του Ε 65 μέχρι την Εγνατία Οδό, να εξελιχθεί σε επιχειρηματικό κόμβο προσελκύοντας μεγάλες επενδύσεις. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας και εμείς εγγυόμαστε πως θα την εκμεταλλευτούμε. Με σχέδιο, με προτάσεις, με ενέργειες, για όλους τους πολίτες, για όλους τους δημότες…”.

Διαβάστε επίσης