Παραπολιτικά

Συνάντηση Τραγάνη με τον υφυπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της ΑΑΔΕ

Το κρίσιμο θέμα της κατάργησης των ορίων των ακαθάριστων εσόδων των επιχειρήσεων και  των ελευθέρων επαγγελματιών, πάνω από τα οποία υπάρχει υποχρέωση υπογραφής των  φορολογικών δηλώσεων από λογιστή – φοροτεχνικό – κάτοχο της σχετικής αδείας ασκήσεως  επαγγέλματος -, έθεσε το Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σε χθεσινή  συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή.

 

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συμμετείχε και ο Τρικαλινός αντιπρόεδρος αυτού Σταύρος Τραγάνης, μαζί με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Κόλλια, τον έτερο Αντιπρόεδρο Αβραάμ Πανίδη και τον  Οικονομικό Επόπτη Κώστα Μανούσο.

Σήμερα, τα όρια αυτά είναι 50.000 ευρώ, αν πρόκειται για εμπορική ή μεικτή επιχείρηση, ή για  επιτηδευματία, που ασκεί εμπορική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή ελευθέριο επάγγελμα. Το ΟΕΕ κατέθεσε την πρόταση για κατάργηση των ορίων, την οποία και άκουσαν οι κ.κ.  Βεσυρόπουλος και Πιτσιλής, υποσχόμενοι να την εξετάσουν άμεσα, λαμβάνοντας υπόψη τα  σχετικά δεδομένα, ενόψει και της επικείμενης έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης