Παραπολιτικά

Σφοδρή επίθεση Πολάκη κατά Λιάπη. Τι λέει ο γιατρός

Αναταράξεις προκαλεί ο ορισμός του Καλαμπακιώτη ψυχίατρου στην προεδρία του ΚΕΘΕΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει ερώτηση στη Βουλή, ενώ ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κάνει απίστευτη επίθεση εναντίον του προσωπικά.

«ΠΑΡΤΕ-ΦΑΤΕ αριστεία των μεσημεριανάδικων ,της δηθενιας της ψευτογκλαμουριας ,του αποτυχημένου πολιτευτή ψυχιάτρου ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ!!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ευχόμενος «Καλά ξεμπερδέματα, ΚΕΘΕΑ. Φορτώθηκες άλλον ένα αποτυχημένο τσάτσο της εξουσίας και (από ό,τι φαίνεται) γυμνοσάλιαγκα που θα έκανε τα πάντα για μια θέση. Δεν βγήκε βουλευτής, δεν πειράζει, θα μπαζώσουμε τα εξαρτημένα παιδιά με αυτή τη μούργα και καθίζημα».

Τις επιθέσεις δεν αφήνει αναπάντητες ο Χρίστος Λιάπης. Σε δικιά του ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα αναφέρει:

«Οι διαδρομές ζωής και το βιογραφικό της Αντιπροέδρου του νέου ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Φωτεινής Λεομπίλλα και των υπολοίπων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών, με τα οποία συγκροτούμε και θα ασκήσουμε τη νέα Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, ενισχύοντας το αυτοδιοίκητό του, αποτελούν εγγύηση παραγωγής ουσιαστικού έργου για την κοινωνία και ειδικά για το ευαίσθητο κομμάτι των εξαρτημένων συνανθρώπων μας. Σε πείσμα των γνωστών παρά-δικτυακών, παρά-δημοσιογραφικών και παρά-πολιτικών κύκλων που παίζουν συστηματικώς και πολλάκις παιχνίδια αμαύρωσης υπολήψεων και φαλκίδευσης της αλήθειας. Με θλίψη μου είδα εχθές πρώην Υφυπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης να μετατρέπεται -δυστυχώς για πολλοστή φορά- σε διαδικτυακό παραχαράκτη της κακοήθειας, μηρυκάζοντας στην ιστοσελίδα του στο f/b, ανασυσταμένες ανοησίες παραποιήσεων, ως ξεθυμασμένο «φαλκίδιο» της κληρονομιάς της λάσπης, της αδιαφάνειας και της παρακμής. Ας το καταλάβουν, όμως, πως περνούμε από την κοινωνία του «παρά», στην οποία ευδοκίμησαν, στην κοινωνία του «επί». Στην επι-κοινωνία και στην ουσία της προσφοράς στον άνθρωπο και στον πολίτη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης