Παραπολιτικά

Τέρμα στα σενάρια. Ξανά με Αγοραστό κατεβαίνει ο Μιχαλάκης

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επιβεβαίωσε απόλυτα το προ ημερών ρεπορτάζ του trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) για παραμονή του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων στην Περιφέρεια.

Για τους παροικούντες τη Ιερουσαλήμ ήταν γνωστό και για όσους ξέρουν να διαβάζουν τα της πολιτικής αναμενόμενο ο Χρήστος Μιχαλάκης να παραμείνει στην Περιφέρεια και να διεκδικήσει ακόμη μια θητεία που αναμένεται να σφραγιστεί από μεγάλες προκλήσεις και έργα (φράγμα Μεσοχώρας, Αχελώος, Ε-65, σιδηρόδρομος κλπ.).

Το ρηθέν του trikalavoice.gr επιβεβαίωσε ο Κώστας Αγοραστός μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Πέμπτης και λέγοντας χαρακτηριστικά πως «και για την επόμενη φορά θέλω μαζί μου το Χρήστο Μιχαλάκη, και ναι θα ‘ρθει μαζί.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε στην Περιφέρεια, όπως είχα ήδη πει. Ακόμα και με το 43% που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές, πάλι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, οι εκλογές είναι εκλογές και ο αγώνας είναι αγώνας. Μας λέγανε και στις εκλογές του ’14 ότι θα είχαμε φθορά αλλά δεν φάνηκε ούτε τότε, ούτε φυσικά και το ’19 που πήραμε στην πρώτη Κυριακή 56%. Έχουμε πάει παντού, όπου σταθείς και όπου βρεθείς έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βλέπεις. Τα έργα μας κινούν την οικονομία ολόκληρης της Περιφέρειας. Είμαστε επίσης πάντα κοντά στον κόσμο με σεβασμό και ενδιαφέρον».

Συμπλήρωσε δε πως και η Δήμητρα Νάτσινα θα είναι εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα (σ.σ. επίσης αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν).

Διαβάστε επίσης