Παραπολιτικά

Τι απαντάει η Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου για Ιατρικό Σύλλογο και Δήμο

Συζητήσεις προκάλεσε το σημερινό μας παραπολιτικό σχόλιο (δείτε ΕΔΩ) για όσα ακούγονται και για πιθανή σύνδεση των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων με αυτές στο Δήμο Τρικκαίων.

 

Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση της επικεφαλής του συνδυασμού “Ιατρική Συνεργασία” Μαρίας Αθανασίου-Γιαγιάκου η οποία μας απέστειλε σχετική δήλωση. Αναλυτικά και ακολουθεί η απάντησή μας:

“Απαραίτητη διευκρίνιση στο δημοσίευμα με τίτλο «Ίντριγκα. Από τον Ιατρικό Σύλλογο… στο  Δήμο Τρικκαίων;»

Κύριε Αλεξίου,

Ο Ιατρικός Σύλλογος είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. Δεν εμπλέκεται με οιονδήποτε τρόπο στις εθνικές ή στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεπώς, οποιαδήποτε σύνδεση των επερχόμενων εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων και δη του συνδυασμού ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ο οποίος συγκροτήθηκε από επιστήμονες γιατρούς για τις εκλογές ενός επιστημονικού συλλόγου, με μοναδικό γνώμονα, μέσω  συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων,  να προάγει το έργο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, είτε είναι ατυχής, είτε  υποβολιμαία για αποπροσανατολισμό από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου για την εξυπηρέτηση αλλότριων επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων.

 

Για την Ιατρική Συνεργασία

Η επικεφαλής

Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ trikalavoice.gr:

Είναι προφανές ότι ενόψει των εκλογών στον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα του νομού μας, τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, εμείς δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να καταγράφουμε όσα γίνονται στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο.

Είναι επίσης προφανές ότι σαν trikalavoice.gr δεν επιθυμούμε τον αποπροσανατολισμό από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, φιλοξενώντας τις απόψεις όλων.

Τα υπόλοιπα της απάντησης περί “αλλότριων επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων” τα αντιπαρερχόμαστε και δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία σχολιασμού, από ειλικρινή σεβασμό στην Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου και ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

Για το trikalavoice.gr

Βασίλης Αλεξίου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης