Παραπολιτικά

Τον Κρεμμύδα ο… Πελέ δεν τον τρομάζει!!!

Ο Κώστας Κρεμμύδας βρίσκεται στο επίκεντρο πρωτοφανούς αντιπαράθεσης τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη συνεργασία ΚΙΝ.ΑΛ.-ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του… 2023. Πιάσ’ το αυγό και κούρευτο δηλαδή!!!…

 

Το πρωί της Τετάρτης έκανε νέες δηλώσεις (στη Λέσχη 97,6) δίνοντας το στίγμα του για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ολομέλεια της δημοτικής του παράταξης :

«Προγραμματίστηκε οριστικά η ολομέλεια της παράταξης μας, για την ερχόμενη Κυριακή 3/10 στις 11 το πρωί στο Φρούριο. Εγώ τις σκέψεις μου τις φανέρωσα ήδη, ούτως ώστε οποιαδήποτε προσπάθεια είναι να γίνει να μην υπονομευτεί, και να έχουν όλοι αρκετό χρόνο μέχρι την ώρα των εκλογών. Το λέω απλά και λαϊκά, δεν κατσικώνομαι πάνω στον τίτλο του υποψηφίου Δημάρχου.

Είπα ότι είναι ανοιχτή η εκδήλωση, δεν είπα ότι αναγκαστικά πρέπει να παρευρεθούν οι νομαρχιακές του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Καλώς ή κακώς  με τη στήριξη αυτών των δυο κομμάτων πορεύτηκε η παράταξη αυτή, έτσι συμμετείχαμε στη διαδικασία. Εγώ μιλάω για μια ουσιαστική συνεργασία πλέον, για τη στελέχωση ενός ψηφοδελτίου με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη των 2 αυτών κομμάτων. Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις, ούτε θα υπονομεύσω ούτε θα υποδαυλίσω κάποια άλλη υποψηφιότητα. Και αν, όπως δήλωσε ο Χρηστος Λάππας, έρθει ως επικεφαλής ο…Πελέ, θα είμαι εγώ αυτός που θα του δώσει την πρώτη πάσα».

 

Διαβάστε επίσης