Παραπολιτικά

Τον Λοβέρδο στηρίζει ο πρώην διοικητής του Χρονίων Παθήσεων

Τη στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδο ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ. εκφράζει ο πρώην πρόεδρος του Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων Νίκος Ευθυμιάδης.

 

Αναλυτικά σε δήλωσή του αναφέρει: “Με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους Προέδρους δηλώνω ανοικτά ότι στηρίζω την υποψηφιότητα, του Συνταγματολόγου και Πανεπιστημιακού Δασκάλου, Ανδρέα Λοβέρδου. Τον στηρίζω για την επιστημοσύνη του, τις ικανότητές του, την κοινοβουλευτική του διαδρομή, την εμπειρία του. Στηρίζω τις θέσεις της πολιτικής του διακήρυξης για ένα κόμμα Πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος απευθύνεται  σε 11.000.000 του Ελληνικού λαού και μπορεί να επαναφέρει την παράταξη στο προσκήνιο.

 Στην παρούσα συγκυρία θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμένες πολιτικές θέσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα. Κοντά στον λαό και στις ανάγκες του. Οι θέσεις μας, οι διαχρονικές κατακτήσεις και διατυπώσεις μας, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων και να τεθούν στην υπηρεσία της χώρας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις καλύτερα από τους άξιους συνυποψήφιους του και γι’ αυτό έχει την υποστήριξή μου.

 

Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι στρατιώτης, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου διότι θεωρώ ότι διαθέτει την δυνατότητα εκπροσώπησής μας στην Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε. Έχει την δυνατότητα να αναδειχθεί ως ένας ηγέτης που να εκφράσει με συνέπεια τις ανάγκες του Ελληνικού λαού”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης