Παραπολιτικά

Όλα ανοιχτά από Κρεμμύδα για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

trikalavoice.gr

Ζυμώσεις στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας διατηρεί προβάδισμα και αν το θελήσει θα είναι εκ νέου επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων. Ωστόσο και ο ίδιος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, έτοιμος να κατέβει ακόμη και ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Σε δηλώσεις του μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6 το επιβεβαίωσε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “εγώ θα παραμένω ενεργός όσο είμαι όρθιος, έτοιμος να δώσω από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη μάχη”.

Ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας συμπλήρωσε ότι «στα τέλη Ιουνίου θα κάνουμε μια ολομέλεια, στην οποία θα συζητήσουμε πέρα από τα τρέχοντα θέματα, και τα ζητήματα του νέου εκλογικού νόμου και των επόμενων εκλογών, έτσι ώστε να ετοιμάζονται και οι υποψήφιοι.  Η άποψη μου είναι ότι αυτοδιοικητική ο χώρος μας είναι ενιαίος, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. Την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήταν περίεργη η συγκυρία, ήταν έντονη η πόλωση λόγω και των εθνικών εκλογών. Αυτή τη στιγμή θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και υπάρχουν πιο ξεκάθαρες απόψεις. Άρα, βλέπουμε την επόμενη μέρα με τα καινούργια δεδομένα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αυτοδιοικητικά ο χώρος αυτός δεν έχει μεγάλες διαφορές, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν, ο ευρύτερος κεντροαριστερός χώρος είναι ενιαίος. Γι αυτό και πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα είναι και η επόμενη πρόταση μου».

Τη δήλωση αυτή σχολίασε έπειτα και ο αναπληρωτής γραμματέας νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, λέγοντας:

«Εμείς στηρίζουμε την παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα, και όσα παιδιά έχουμε μέσα είναι πρωτοπόροι στον συνδυασμό. Όπως το είπε σωστά και ο ίδιος, ο χώρος μας είναι ενιαίος στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν έχει πολλά να χωρίσει. Ευχαρίστως θα ξαναπάμε μαζί και στις επόμενες εκλογές.»

Διαβάστε επίσης