Παραπολιτικά

30άρηδες βάζει στο ψηφοδέλτιο ο Παπαστεργίου. Παρουσιάζει φιλόδοξο σχέδιο

Ο δήμαρχος Τρικκαίων κάνει ανοίγματα στην κοινωνία και παρουσιάζει το φιλόδοξο σχέδιό του για τα Τρίκαλα της επόμενης δεκαετίας.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Δημήτρης Παπαστεργίου προτίθεται να ανοίξει την πόρτα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να δώσει χώρο και λόγο σε μια νεότερη γενιά, αυτή των 30άρηδων. Ήδη είναι σε συζητήσεις με ορισμένα νέα παιδιά, γνωστά από δράσεις τους στην τοπική κοινωνία, με αναφορά στο επάγγελμα και στην επιστήμη τους, έτσι ώστε να κατέλθουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του το 2023. Επιχειρεί έτσι μια ριζική ανανέωση προσώπων και κυρίως ιδεών.

Ωστόσο το σημαντικότερο για τον δήμαρχο είναι να ακούσει αυτή τη γενιά. Έτσι προγραμματίζει, πανδημίας επιτρεπούσης, ανοιχτή εκδήλωση στις αρχές του φθινοπώρου η οποία θα αφορά την παρουσίαση αφενός του δικού του φιλόδοξου σχεδίου για τα Τρίκαλα της επόμενης 10ετίας, αφετέρου στον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με τους νέους, με τους 30άρηδες, για το τι πόλη θέλουν. Ο δήμαρχος θεωρεί πως έτσι θα παρακινήσει πραγματικά νέα παιδιά να μπουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αντιληφθούν ότι όντως μπορούν να έχουν… και ρόλο και λόγο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης