Παραπολιτικά

5 ενδείξεις που δείχνουν πως ο Μιχαλάκης… θα μείνει στην Περιφέρεια

trikalavoice.gr

Σε 7 μήνες-τον Μάιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-έχουμε εθνικές εκλογές και σε ένα χρόνο ακριβώς-στις 15 Οκτωβρίου 2023- αυτοδιοικητικές εκλογές. Μοιραία στα Τρίκαλα τα βλέμματα πέφτουν στον Χρήστο Μιχαλάκη ο οποίος θεωρείται ο πιο δημοφιλής πολιτικός του νομού μας και οι όποιες αποφάσεις του θα επηρεάσουν τους πάντες και είναι ικανές να αλλάξουν άρδην το πολιτικό σκηνικό.

 

Τι θα κάνει όμως αλήθεια ο Χρήστος Μιχαλάκης, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και αναπληρωτής περιφερειάρχης Θεσσαλίας από το 2010, ρέκορντμαν δε των ψήφων (33.000) και όντως πρώτος περιφερειακός σύμβουλος πανελλαδικά; Θα παραμείνει στην Περιφέρεια ή θα επιχειρήσει το μεγάλο άλμα για τη Βουλή; Εμείς σαν trikalavoice.gr καταθέτουμε μια εκτίμηση, ότι θα παραμείνει στην Περιφέρεια (σ.σ. επιμένουμε σε αυτό το σενάριο από το 2014 όταν και πρωτακούστηκε ότι θα πάει για βουλευτής) και καταγράφουμε ενδείξεις που μας κάνουν να το πιστεύουμε:

1. Η προοπτική της νίκης με τον συνδυασμό Αγοραστού μοιάζει βεβαία και ικανή να τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς έως το 2028 όταν… δεν θα τον έχουν πάρει τα χρόνια και θα μπορεί να συνεχίσει πιο χαλαρός πια από άλλο μετερίζι.

2. Η πρόκληση της νέας 5ετίας στην Περιφέρεια είναι μεγάλη καθώς κατά τη διάρκεια αυτής θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν εμβληματικά έργα για τα οποία ο ίδιος δούλεψε πολύ (φράγμα Ληθαίου και δημιουργία νέας λίμνης εκεί, νέα γέφυρα στον Καραβόπορο-από μόνο του ιστορικό γεγονός-ως το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στη Θεσσαλία και ολοκλήρωση της ε.ο. Τρικάλων-Πύλης, ολοκλήρωση της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, καθώς και εθνικά έργα όπως η ολοκλήρωση του Ε-65 και της λίμνης της Μεσοχώρας. Ο Μιχαλάκης θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει με το όνομά του αυτά τα έργα και προφανώς δεκάδες άλλα μικρότερα.

3. Οι κινήσεις του ιδίου προς ενίσχυση του συνδυασμού Αγοραστού σε επίπεδο Τρικάλων με Αναγνωστόπουλο, Κουτσονάσιο κ.α. προ των πυλών. Όταν “φεύγεις” από κάπου δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για το τι θα γίνει πίσω.

4. Η ενίσχυση των συμμαχιών του σε επίπεδο Δήμων, όπου διατηρεί τους πανίσχυρους πυρήνες του ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και η παντοκρατορία τους στις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. την οποία και διατηρεί.

5. Οι… κινήσεις του. Πέρασε ένα καλοκαίρι δουλεύοντας και επιθεωρώντας έργα, αποφεύγοντας χορούς και πανηγύρια. Έδειξε σιγουριά και καμία αγωνία. Όποιος ξέρει να βλέπει πίσω από λέξεις και κινήσεις… καταλαβαίνει.

Ταύτα γράφουμε την 5η Οκτωβρίου 2022 και μένουμε!… Γένοιτο… 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης