Παραπολιτικά

8 αιτήσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Η δυναμική που αναπτύσσει το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για ένα πολύ καλό εκλογικό αποτέλεσμα και κινητοποιεί υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας που δείχνουν διάθεση συμμετοχής στη νέα προσπάθεια υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγες μέρες εκδηλώθηκαν και κατατέθηκαν επίσημα πολλές αιτήσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα οκτώ (8) αιτήσεις από γνωστούς Τρικαλινούς και Τρικαλινές.

Κατά πληροφορίες οι τρεις από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα είναι κλειδωμένες από Γιώργο Ηλιάδη, Γιώργο Οικονόμου και Φωτεινή Αναστασίου. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες από αυτοδιοικητικούς, γιατρούς, επιχειρηματίες και επιστήμονες με σημαντική παρουσία στην τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είχε πάρει στα Τρίκαλα 9.71%, πολύ πάνω από το πανελλαδικό μέσο όρο του κόμματος, και υπάρχουν προσδοκίες ότι και αυτή τη φορά θα κινηθεί ανάλογα πάνω από το 15-16% που δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε επίσης