Παραπολιτικά

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το μεγάλο στοίχημα για τον Κώστα Σκρέκα

Η είδηση ότι ο Κώστας Σκρέκας προτείνεται από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας μονοπώλησε το ενδιαφέρον, όσον αφορά τα πολιτικά και κυρίως… τα παραπολιτικά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Ένα χρόνο μετά τις Ευρωεκλογές, όπου “θυσιάστηκε” λόγω της ακρίβειας και αφού ο ίδιος παρέμεινε συνεπής στηρίζοντας τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, ο βουλευτής Τρικάλων επιστρέφει στο προσκήνιο με τον πιο εμφατικό τρόπο επιβεβαιώνοντας ότι:

-παραμένει στέλεχος πρώτης γραμμής, αναλαμβάνοντας νο2 στο κόμμα

-παραμένει άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

-παραμένει ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές (όπως στο Υπουργείο Ενέργειας εν μέσω Ενεργειακής κρίσης και στο Ανάπτυξης εν μέσω θυελλώδους ακρίβειας).

Η αποστολή που τώρα αναλαμβάνει ο Κώστας Σκρέκας είναι διπλή:

-να επανασυνδέσει το κόμμα με την Κυβέρνηση και την κοινωνία

-να το αναδιοργανώσει και να το οδηγήσει σε εκλογική νίκη μέσα στην επόμενη διετία, οψέποτε κι αν διεξαχθούν οι εκλογές.

Εφόσον το καταφέρει και η Ν.Δ. καταγράψει ξανά υψηλά ποσοστά στα όρια της αυτοδυναμίας ή κατακτώντας την ίδια την αυτοδυναμία, γίνεται προφανές-προφανέστατο ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο ισχυρός στο επόμενο Κυβερνητικό σχήμα.

Ο Κώστας Σκρέκας είναι άνθρωπος και πολιτικός χαμηλών τόνων, εμείς στα Τρίκαλα το ξέρουμε. Προτιμάει τη δουλειά από τα λόγια, είναι μεθοδικός και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά το κόμμα και τις ανάγκες του, αλλά κυρίως ακούει την κοινωνία, του δίνουν πόντους στη νέα πρόκληση, στο νέο του μεγάλο στοίχημα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης