Παραπολιτικά

Come back Λάππα. Τι λέει για Παπαστεργίου, Κρεμμύδα

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας.

“Το ΕΣΥ είναι απαραίτητο να στηριχθεί, η πραγματικότητα το απαιτεί γιατί υπάρχει έλλειψη σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό” σχολίασε για τους συνταξιούχους γιατρούς που επιστρέφουν στα Νοσοκομεία και συνέχισε: “Αυτό που κάνουν άλλοι συνάδελφοι να επιστρέψουν εθελοντικά στο ΕΣΥ και στα νοσοκομεία, ομολογώ ότι το σκέφτηκα αλλά…το συμπέρασμα των σκέψεων μου ήταν ότι η επιστροφή μου θα σήμαινε ότι θα ήμουν επικίνδυνος και για τον εαυτό μου και για τους ασθενείς. Εγώ πλέον ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και η ιατρική είναι σαν… πολύφερνος νύφη, αν την ξεχάσεις, σε ξεχνάει και αυτή”.

Για το δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά και τη δική του δημοτική παράταξη, ο Χρ. Λάππας ανέφερε:

“Τα πράγματα πλέον στο Δήμο είναι καλύτερα από ότι ήταν στη δική μας περίοδο, που δεν υπήρχε..σάλιο. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που τα τρέχει ο Δήμαρχος και τα διαχειρίζεται με επάρκεια. Κινδυνεύει όμως ο Δημήτρης Παπαστεργίου να εγκλωβιστεί στη γαλάζια ιστορία. Καλό είναι που αναδύθηκε στην κορυφή, αλλά ο σφιχταγκαλισμός με την ηγεσία ίσως φέρει και κινδύνους. Να προσέξει μήπως τον παρασύρει αυτό σε πιθανή φθορά, σε περίπτωση που θα έχει φθορά και η κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε ότι εγώ πιστεύω πως έχασα τις εκλογές από την αφίσα των συριζαίων, που με ταύτισαν με το Βενιζέλο που έκοψε συντάξεις. Ήταν ο μόνος αρνητικός μύθος που είχα ως Δήμαρχος”.

Για τον Κώστα Κρεμμύδα ο Χρήστος Λάππας σημείωσε:

“Έχω να πω ότι ανταποκρίνεται με επάρκεια και με μεγάλη αποτελεσματικότητα στα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα. Δεν έχει σχέση με σκληράδα η αντιπολιτευτική παρουσία, ούτε το Γιώργο Φούντα που ήταν σκληρός υπερασπίζομαι, ούτε τον… Νίκο Ξανθόπουλο που ήταν μαλακός. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της παράταξης”.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο