Παραπολιτικά

Dream team στο νέο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Με αξιώσεις ποσοστά παλαιότερων και λαμπρών εποχών έρχεται να διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές, οπότε και προεξοφλείται πως θα εκλέξει βουλευτή, τουλάχιστον  στη πρώτη μάχη με την “απλή αναλογική”.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στο ΠΑΣΟΚ που είχε λάβει 9,71% στις εθνικές εκλογές του 2019, ποσοστό μεγαλύτερο από το μέσο όρο πανελλαδικά, φιλοδοξούν να κερδίσουν τουλάχιστον 3 με 4 ποσοστιαίες μονάδες αρχικά με τους λίαν αισιόδοξους να μιλούν ακόμη και για διπλασιασμό των δυνάμεών τους.

Αυτό όντως θα μπορούσε να συμβεί καθώς στη νέα εποχή το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ως κόμμα ικανό να λειτουργήσει ως “δοχείο” δυσαρεστημένων που φεύγουν από τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Τρίκαλα και με βάση τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών τις τελευταίες μέρες είναι πιθανόν να δούμε την πρώτη δυάδα του 2019, Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου και Γιώργο Ηλιάδη να συνεχίζει, ενώ εισέρχεται μετά βεβαιότητας ο Γιώργος Οικονόμου. Από γυναίκες δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα της Φωτεινής Αναστασίου. Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος και για μια μεταγραφή-έκπληξη γυναίκας από άλλο πολιτικό χώρο, ενώ “παίζει” και η τελευταία κενή θέση με κάποιο στέλεχος της νεότερης γενιάς.

Διαβάστε επίσης