Αν και δεν τέθηκε ποτέ θέμα για συμμετοχή ή όχι του Κώστα Σκρέκα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το ξέκοψε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Απαντώντας το μεσημέρι της Πέμπτης και κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές για τους οποίους αποφασίστηκε η άρση ασυλίας τους, σημείωσε: «Όσοι είδαν τις χθεσινές ομιλίες των βουλευτών της ΝΔ και αν της δει κάποιος με προσοχή, θα δει ότι εξέπεμπαν αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό. Άνθρωποι ενώ υπερασπίζονται την αθωότητά τους θέλουν να κριθούν από τη δικαιοσύνη για να μη μείνει καμία σκιά επάνω τους. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια».
ΑΞΙΖΕΙ: Η περίπτωση της Παπακώστα είναι διαφορετική καθώς είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και όπως και η ίδια δήλωσε “για λόγους πολιτικής ευθιξίας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει σε βάρος μου σκιά ποινικής απαξίας”.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Διαθέσιμο στο Google Play
















