Παραπολιτικά

Game of Thrones με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων

Πως διαμορφώνεται το… παιχνίδι εξουσίας στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Ο ορισμός των μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων ήρθε να καταδείξει… πως παίζεται εν πολλοίς το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ασφαλώς μεγάλος κερδισμένος ο βουλευτής Σάκης Λιούτας ο οποίος επέβαλε εν πολλοίς έναν από τους πιο στενούς του πολιτικούς φίλους και συνεργάτες, τον Γιώργο Παναγιώτου, ως αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο ίδιος ο Παναγιώτου αναγνώρισε την ειλικρινή πολιτική και όχι μόνο φιλία με τον Λιούτα, με τους γνωρίζοντες ωστόσο να δείχνουν ότι «ακουμπάει» και στη δημαρχία, με τον ιδιαίτερα ισχυρό εσχάτως στα κυβερνητικά κέντρα, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Το «ερωτηματικό» του Κωστή Γιαννακού, απαντάται από ορισμένους στο ότι μπορεί να έτυχε υποστήριξης από το γραφείο της Παπακώστα, ενώ είναι δεδομένες οι καλές του σχέσεις και με τη Νομαρχία.

Ανάλογες είναι και οι επιλογές των αναπληρωματικών, της Μαρίνας Ιακωβάκη (Λιούτα) και Ευαγγελίας Σπυροπούλου (Παπακώστα).

Αμέτοχο φαίνεται πως έμεινε, περιέργως πως, σε όλη αυτή τη διαδικασία το γραφείο του υφυπουργού Κώστα Σκρέκα, αρκούμενο ίσως στην «υψηλή στήριξη» του διοικητή Κώστα Γρηγορίου, που ήταν επιλογή του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης