Παραπολιτικά

OMG!!!… Έως και 33 συμβούλους μπορεί να βγάλει ο Σακκάς, έτσι όπως πάει

Τα όσα… σουρεαλιστικά ζούμε το φετινό καλοκαίρι με υποψηφίους δημάρχους Τρικκαίων να ‘ρχονται και να φεύγουν δημιουργούν ένα πρωτοφανές σκηνικό για τα τοπικά δεδομένα. Μόλις 15 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων-στις 31 Αυγούστου-υφίστανται μόλις… δυο συνδυασμοί, ο ένας της “Επανεκκίνησης” του Σακκά, που τον έστησε εξ ολοκλήρου ο Παπαστεργίου, και ένας της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του Καϊκη και του ΚΚΕ.

 

Στον πάλαι ποτέ (;) πανίσχυρο χώρο της κεντροαριστεράς ακόμη αναζητούν πρόσωπο να ηγηθεί και ομολογούν πια ακόμη κι αν αυτό βρεθεί, μετά και την οριστική αποχώρηση Οικονόμου, θα κατέβει ίσα-ίσα για την τιμή των όπλων. Αν μείνουμε στα δεδομένα που έχουμε σήμερα πάντως, με δυο συνδυασμούς, Σακκά-Καϊκη, τότε είναι προφανές ότι θα δούμε ποσοστά… πέρα από κάθε φαντασία. Αν υποθέσουμε ότι ο Καϊκης πάρει 15% (είχε πάρει 11.57% το 2019) και ο Σακκάς 80-85% τότε εκλέγει… 33 δημοτικούς συμβούλους, 25 μέσα στην πόλη και 8 περιφερειακά!!!… Τι ζούμε, αλήθεια;…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σενάριο που περιγράφει παραπάνω το trikalavoice.gr είναι υπαρκτό, αλλά πιθανότατα δεν θα το δούμε να επαληθεύεται μιας και μα έτσι, μα αλλιώς, θεωρείται πως και κάποιος τρίτος συνδυασμός θα κατέβει από το χώρο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης