Παραπολιτικά

Παίκτης ο Ηλιάδης, τραπέζωσε χθες βράδυ Κουρέτα και Χριστούλα

Σας είχαμε προϊδεάσει από χθες (ΕΔΩ) για κινήσεις στρατηγικής του Γιώργου Ηλιάδη, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028 και το Δημαρχείο των Τρικάλων. Επιβεβαιωνόμαστε καθώς στο πλαίσιο αυτό χθες βράδυ παρέθεσε δείπνο στον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, στην αντιπεριφερειάρχη Χριστούλα Ντιντή και σε περιφερειακούς συμβούλους.

Ο ίδιος λέει ότι “η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την κοινή μας αγάπη για την αυτοδιοίκηση και τα ζητήματα που μας ενώνουν: τα έργα ΒΑΑ, την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και τις επενδύσεις στον αθλητισμό που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στον τόπο μα”. Το ραντεβού ανανεώθηκε στο πλαίσιο της… κοινής γραμμής για το όχι και τόσο μακρινό 2028!!!
ΑΞΙΖΕΙ: Στο πνεύμα των ημερών ο περιφερειάρχης τους έσφιξε τους παριστάμενους και μια ανάλυση περί διατροφής και… μελομακάρονων των εορτών, όστις τυγχάνει μέγας μύστης της υγιεινής διατροφής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης