Ροή Τοπικά

Έγραψαν ιστορία!… 55,53% ο Αγοραστός-58,43% ο Μιχαλάκης

Απίστευτη νίκη για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Ποσοστά ρεκόρ καταγράφηκαν στα Τρίκαλα.

Ο Κώστας Αγοραστός το έλεγε σε στενούς του συνεργάτες και μάλιστα το είχε δηλώσει off the record και στο trikalavoice.gr  το μεσημέρι της Παρασκευής ότι δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις που είχε στα χέρια του, του έδιναν αυτοδυναμία με ποσοστό 56-57%. Ήμασταν όλοι επιφυλακτικοί. Ωστόσο άνοιξαν οι κάλπες και συνέβη το απίστευτο!!!… Ο Κώστας Αγοραστός σάρωσε κυριολεκτικά στην Τρίτη του εκλογική αναμέτρηση, φτάνοντας στο 55,53% πανθεσσαλικά!!!… Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα σε Βόλο (53,16%), στη Λάρισα που κυριολεκτικά ισοπέδωσε τους αντιπάλους του (54,46%), στην Καρδίτσα (57,64%) και στις Σποράδες 56,38%.

Στα Τρίκαλα καταγράφηκε ασφαλώς το μεγαλύτερο ποσοστό του, χάρις κυρίως στην προσωπικότητα του Χρήστου Μιχαλάκη που… τον ψήφισαν κι οι πέτρες!!!… Έφτασε στο εντυπωσιακό 58,43%!!!… Και η ιστορία των μεγάλων έργων και αποφάσεων… συνεχίζεται.

Δήλωση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Ευχαριστώ όλες τις Θεσσαλές και τους Θεσσαλούς  μέσα από την καρδιά μου, για τη μεγάλη αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Υποκλίνομαι στην εντολή τους. Απέδειξαν ότι η Δημοκρατία της Αυτοδιοίκησης νίκησε.  Απέδειξαν ότι όπως λέει  και ο Αριστοτέλης  πολιτικά ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να κυριαρχήσουμε και να προοδεύσουμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που ήταν η δύναμη  και  ο πυρήνας της Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών. Μια δύναμη που εξαπλώθηκε παντού απ  άκρη σε άκρη της  Θεσσαλίας.

Σήμερα ανανεώνουμε το νήμα της συνέργειας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της δημιουργίας και της κοινωνικής συνοχής.  Ανανεώνουμε το νήμα της   Θεσσαλικής ιστορίας που σήμερα ξαναγράφεται δημοκρατικά, ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μια διαφορετική Αυτοδιοίκηση όπως την θέλει ο κάθε άνθρωπος. Αυτοί είμαστε.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Εμείς υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο και να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Θεσσαλών.

Σήμερα  νίκησε η Θεσσαλία. Σήμερα οι Θεσσαλοί γράψαμε ιστορία.

Θα μας συντροφεύουν πάντα οι μεγάλες αγκαλιές σας, η δύναμη που μας δώσατε σήμερα. Δεν  περιγράφεται το συναίσθημα, δεν περιγράφεται αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και  όλους τους εθελοντές για τον μεγάλο αγώνα τους. Ευχαριστώ όλους όσοι πήγαν στην κάλπη αλλά και  όσους δεν πήγαν. Είμαστε εδώ για όλους. Σήμερα είναι μια μέρα ενότητας. Ανεβάζουμε  τη Θεσσαλίας πιο ψηλά. Υποκλίνομαι σε όλους σας για την βοήθεια και την αγάπη σας.

Είμαστε η παράταξη της δημιουργικής ανατροπής. Και σήμερα ανατρέψαμε το ρητό «ουδείς προφήτης στον τόπο του». Θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Γιατί στη ζωή μετράνε οι συνοδοιπόροι και όχι οι γκεστ σταρ. Σε αυτό τον αγώνα της ζωής ήμασταν  εδώ και θα είμαστε όλοι εδώ…»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης