Τοπικά

Έκοψαν την πίτα τους τα τουριστικά γραφεία των Τρικάλων

Σε οικογενειακό κλήμα, έλαβε χώρα η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας, ξανά μετά από την  απουσία στα δύο αυτά χρόνια της πανδημίας covid-19. 

 

 

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου απευθυνόμενος προς όλα τα παρευρισκόμενα μέλη, αναφέρθηκε  στο τωρινό υψηλό επίπεδο ενότητας, ομόνοιας και συνεργασίας των μελών, το οποίο αποτέλεσε έναν από τους  κυριότερους επιτευχθέντες στόχους του Συλλόγου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.  

Αντιπροσωπευτικά από τα λεγόμενα του Προέδρου κ. Ευθυμίου αναφέρουμε: «Ενωμένοι όπως σήμερα, είμαστε πιο  δυνατοί και ικανοί για υψηλότερους επαγγελματικούς στόχους, η επίτευξη των οποίων είναι τόσο κοντά, ενώ κάποτε  φαντάζανε άπιαστα όνειρα. Έχουμε χρέος απέναντι στο μέλλον του κλάδου να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μέχρις  εσχάτων κάθε έργο που μας στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και με αυτή την ενότητα που σήμερα διαθέτουμε, δεν  γίνεται να αμφιβάλουμε για την έκβαση της προσπάθειας αυτής.» 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τουριστικών Γραφείων θέλουν αρχικά, να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη που παρευρέθησαν και εύχονται σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματική ευημερία, προσωπική και  οικογενειακή υγεία και ευτυχία, για όλο το 2023, αλλά και να εκφράσουν κυρίως προς το αγαπητό μας ταξιδιωτικό  κοινό, τις θερμότερες ευχές για το νέο έτος, με υγεία, ευημερία και καλά ταξίδια! 

Με εκτίμηση, 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΩΤΟΥΛΑΣ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης