Τοπικά

Έκοψαν τη βασιλοκλούρα τους οι Σαρακατσαναίοι των Τρικάλων (φώτο)

Σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη παραδοσιακή βασιλόκλουρα, στη μουσική σκηνή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ  Τρικάλων. Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι πατέρες  Αθανάσιος Αραπογιάννης και Παναγιώτης Μίχος.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  Δημήτριος Παπαστεργιου, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τρικκαίων Γεώργιος Ζιώγας, Μιχάλης Λάππας,   Βίβιαν Τέγου- Καρακούση και η  Ευαγγελία Γρηγορίου, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Γοργογυριου Ευθύμιος Ρεμπελος, ο πρόεδρος της Τ. Κ Αθαμανίας Κώστας Τασιοπουλος, ο πρώην δήμαρχος Δήμου Κόζιακα Σωτήρης Χρισταντωνης, η πρόεδρος του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων, Ναυσικά Μουλά – Αγγελάκη, η εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος του Ε. Ε. Σ, Αντιγόνη Μεταξατου καθώς και η επίτιμος πρόεδρος του Τμήματος, Νικολέτα Μπρουζουκη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, Θωμάς Μπαλκιζας και Δημήτριος Παναγιώτου και η εκπρόσωπος της Ένωσης Καραγκούνηδων Ν. Τρικάλων, Στέλλα Γκουλιοπουλου
Επίσης, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο του Συλλογου  Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας  ¨Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ¨  Γρήγορη Λεφα και τον προεδρο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Μαγνησίας,  Ευάγγελο Καραθοδωρο, συνοδευόμενοι από μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων.
Επιστολές απέστειλαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Κώστας Σκρέκας και οι βουλευτές Τρικάλων, Αθανάσιος Λιουτας, Κατερίνα Παπακωστα και Μαρίνα Κοντοτολη, ευχόμενοι καλή χρονιά κι εκφράζοντας την αδυναμία τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδηλώσης.
Τη μουσική επιμελήθηκαν οι τραγουδιστές Νίκος Λαδιας κι Άρης Ντίνας με την ορχήστρα του Σπύρου Μποκωρου.
Ευχαριστούμε τη διεύθυνση της μουσικής σκηνής Ανδρομέδα για την άριστη συνεργασία.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και να ευχηθούμε ένα χαρούμενο και  δημιουργικό 2024 και του χρόνου με υγεία!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης