Ροή Τοπικά

Έσκασε κινητό τηλέφωνο στα χέρια Τρικαλινής (φώτο)

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό καταγράφεται με κινητό τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει Τρικαλινή (σ.σ. τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της σελίδας μας) στο trikalavoice.gr  ενώ βρισκόταν στο σπίτι με το μόλις 16 μηνών μωρό της το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να παρουσιάζει… περίεργα σημάδια. Άρχισε να θερμαίνεται και να διογκώνεται και μέσα σε δευτερόλεπτα να βγάζει καπνούς και σπίθες, απ’ τις οποίες μάλιστα κάηκε και ένα κομμάτι από το στρώμα του κρεβατιού. Άφησε το τηλέφωνο από τα χέρια και αυτό έπεσε κάτω αφήνοντας σημάδι στο πάτωμα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

 

Η νεαρή γυναίκα σοκαρισμένη και φοβούμενη για τη ζωή της και τη ζωή του μωρού της το έπιασε και το πέταξε στο μπαλκόνι έξω από το δωμάτιο, όπου αυτό εξερράγη και το περισυνέλλεξαν  στην συνέχεια.

Στο σπίτι κατέφθασαν αμέσως μετά το περιστατικό και γείτονες που άκουσαν το θόρυβο και τις φωνές. Ο σύζυγός της την μετέφερε  μαζί με το μωρό στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκαν μικρά εγκαύματα  στο χέρι της (με φουσκάλες), ενώ ευτυχώς το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Η ίδια δηλώνει στο trikalavoice.gr: «Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό. Το κινητό ξαφνικά άρχισε να ζεσταίνεται και να βγάζει σπίθες. Μου έπεσε από το χέρια και άρχισε να καίει το πάτωμα. Το έπιασα και το πέταξα στο μπαλκόνι, όπου εξερράγη και ακούστηκε δυνατός θόρυβος και μαζεύτηκαν γείτονες. Φοβήθηκα πολύ για το μωρό. Ευτυχώς δεν έπαθα πολύ σοβαρά εγκαύματα και το μωρό είναι αναστατωμένο, αλλά καλά στην υγεία. Ακόμα και τώρα φοβάμαι να χρησιμοποιήσω κινητό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μιχάλης Μαγειρίας σημειώνει: «Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της οικογένειας, ιδίως για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη όλη η οικογένεια, αλλά και σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσουμε  ότι κάθε χρήστης της συγκεκριμένης συσκευής θα είναι ασφαλής, για αυτό το λόγο, εκτός των άλλων, θα προβούμε σε αναφορά του περιστατικού στην γενική γραμματεία  καταναλωτή και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για έρευνα του περιστατικού, που μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή διάθεσης ή απόσυρση της, όπως φαίνεται στην περίπτωσή μας, ελαττωματικής συσκευής».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης