Ροή Τοπικά

Έτοιμος ο περιφερειακός Λάρισας. Κόμβος στην είσοδο της πόλης

Με φρενήρη ρυθμό προχωρούν τα έργα στον περιφερειακό μέσω του οποίου θα παρακάμπτουμε πια τη Λάρισα, στο ταξίδι μας για Θεσσαλονίκη.

Ο νέος, ολοκληρωμένος, περιφερειακός της Λάρισας αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα.  Εφόσον θέλουμε να κινηθούμε προς Πλαταμώνα και Θεσσαλονίκη, θα μπαίνουμε από το ύψος των LIDL στο νέο δρόμο και θα κερδίζουμε περίπου 10΄ σε χρόνο.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr αυτές τις μέρες εξελίσσονται τα έργα κατασκευής και του κόμβου στην είσοδο της Λάρισας, παρόλα αυτά δεν υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το τμήμα του περιφερειακού που κατασκευάζεται και αναμένεται να δοθεί μέσα στη χρονιά στη κυκλοφορία είναι μήκους 1,56 χλμ. και θα συνδέεται με το ήδη ολοκληρωμένο κομμάτι του περιφερειακού. Το έργο προϋπολογισμού 11,68 εκ. € υλοποιείται με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δείτε βίντεο από την πρόσφατη αυτοψία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στα έργα

Περιφερειακός Λάρισας / ΔΕΥΑΛ-Γεωργική Σχολή

#Συνεχίζουμε με έργα. Στόχος οι ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις. Αυτοψία στον Περιφερειακό Λάρισας τμήμα ΔΕΥΑΛ – Γεωργική Σχολή. Με τη διέλευση της οδού εκτός περιοχών κατοικίας επιτυγχάνουμε:- Αποσυμφόρηση του κέντρου- Αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων με την απομάκρυνση του θορύβου- Μείωση κινδύνου και τροχαίων ατυχημάτων- Ασφαλή και ταχεία μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων- Μειωση ρύπων

Posted by Kostas Agorastos – Κώστας Αγοραστός on Sunday, 10 March 2019

Διαβάστε επίσης