Ροή Τοπικά

Έφτασαν στα Τρίκαλα οι πρώτοι 119 φοιτητές του Τμήματος Διαιτολογίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του νεοσύστατου Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την εκδήλωση συντόνισε ο  Πρόεδρος του Τμήματος κ. Θανάσης Τζιαμούρτας ενώ σύντομο χαιρετισμό και αναφορά στην εικόνα και λειτουργία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκανε  ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου. Ο κ. Τζιαμούρτας αφού καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές ανέλυσε το πρόγραμμα σπουδών, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος και ανέδειξε το όραμα και τους στόχους του Τμήματος.

Όπως είπε «Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των φοιτητών και όραμα μας η καταξίωση του Τμήματος ως το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα σημεία αναφοράς στην Ευρώπη όσον αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία παροχής γνώσης και παραγωγής έρευνας σε θέματα διαιτολογίας και διατροφολογίας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο  Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος καλωσόρισε τους φοιτητές και ανέφερε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του τμήματος για την εύρυθμη λειτουργία του και θα είναι έμπρακτη η στήριξη προς αυτό έτσι ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του.

Στο Τμήμα θα φοιτήσουν 119 φοιτητές ενώ υποστηρίζεται διοικητικά από τρία άτομα ενώ μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους πιστεύεται ότι θα στελεχωθεί με 7 μέλη ΔΕΠ. Το Τμήμα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας ενώ για φέτος μέρος των διδακτικών αναγκών θα καλύπτονται και από τις υποδομές του Ε.Κ.Φ.Ε. Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης