Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο Τρικαλινός Εκπαιδευτικός Παναγιώτης Μπραζιώτης

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» από τη ζωή το πρωί  του Σαββάτου 19 Αυγούστου ο γνωστός Εκπαιδευτικός Παναγιώτης Χ. Μπραζιώτης, ο οποίος καταγόταν από τα Τρίκαλα και κατοικούσε στην Αθήνα.

Καθηγητής Θεολόγος και Φιλόλογος στο επάγγελμα,  ο Παναγιώτης Μπραζιώτης ξεκίνησε  την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τα Τρίκαλα και υπηρέτησε στο Α’ Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων, στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Τσιλιμίγκα-Βενδίστα» και στην Επιθεώρηση Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων. Από το έτος 1973 υπηρέτησε σε διάφορες σχολικές μονάδες της Αττικής, ενώ  στο κλείσιμο της Εκπαιδευτικής του καριέρας συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Λυκειάρχη – Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης.

Παντρεμένος με την Νόπη Τριανταφυλλίδου, συνταξιούχο καθηγήτρια αγγλικών, ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών: του Χρήστου Μπραζιώτη, λέκτορα στο Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ και του Χρύσανθου Μπραζιώτη, ιδιωτικού υπαλλήλου, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Βάσω Μαργαριτή, στρατιωτικό. Ο Παναγιώτης Μπραζιώτης ευτύχησε στη ζωή του να χαρεί και δύο εγγόνια (τον Παναγιώτη και τον Νικόλα).

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή (1 η ώρα το μεσημέρι) στο Κοιμητήριο Νέο Ηρακλείου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης