Τοπικά

Αγοραστός-Μιχαλάκης… αλλάζουν και το Νεραϊδοχώρι

Τις εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων που πραγματοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στον οδικό άξονα Τρικάλων – Άρτας και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό του Νεραϊδοχωρίου επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Το έργο αφορά σε αναπλάσεις πεζοδρομίων στον οδικό άξονα Τρικάλων – Άρτας, καθώς και πεζοδρομίων στον δρόμο που διέρχεται από τον οικισμό του Νεραϊδοχωρίου. Επίσης υλοποιούνται και εργασίες αντικατάστασης του υπάρχοντος ηλεκτροφωτισμού με νέο σύγχρονο τύπου LED.

 

«Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τις υπηρεσίες μας αλλάζουμε την εικόνα ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού του ορεινού όγκου της Π.Ε. Τρικάλων. Δημιουργούμε σύγχρονα πεζοδρόμια για την ασφαλή μετακίνηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Είναι έργο που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Τον κ. Μιχαλάκη συνόδευσαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεραϊδοχωρίου  κ. Λάκης Μαργαρίτης και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Τρικάλων              κ. Έφη Καραγιάννη.

Διαβάστε επίσης