Τοπικά

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

 Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

 

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.  Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.

Αντικείμενο θα είναι η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Β. Σποράδες με τη σημαντική υποστήριξη στο αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη, ο οποίος σημειώνει ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης