Τοπικά

«Ανάσα ζωής» σε πολυτραυματία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παραμένει, πάντοτε, σε καθημερινή 24ωρη λειτουργία έτοιμο να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο απαιτητικά περιστατικά. Ένα τέτοιο περιστατικό αφορούσε 42χρονο πολυτραυματία ασθενή, ο οποίος διεκομίσθη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διασωληνωμένος από τη Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν. Καρδίτσας, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Εκτιμήθηκε από την ομάδα έμπειρων ιατρών, υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο και οδηγήθηκε στο χειρουργείο άμεσα .

 

 

Ο ασθενής παρέμεινε νοσηλευόμενος στη Μ.Ε.Θ. του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, υπό την επίβλεψη των Ιατρών Εντατικολόγων, έως ότου μεταφέρθηκε στην Ά Νευροχειρουργική Kλινική τετρακίνητος και αιμοδυναμικά σταθερός, από όπου έλαβε εξιτήριο για την οικία του. 

 Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους, καθώς και για την αποτελεσματική συνεργασία και φροντίδα τους: τον Νευροχειρουργό κ. Γεωργιάδη, την Αναισθησιολόγο κα. Μπουλοβάνα, τον ειδικό Ω.Ρ.Λ κ. Κοραή, τον Γναθοχειρουργό κ. Ανδρεόπουλο αλλά και τους ειδικούς Ορθοπαιδικούς κ. Γερογιάννη Δημήτριο & κα. Ζιώγου Άννα.  Για περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης