Τοπικά

Ανάσταση στην Πύλη παρουσία του Δημάρχου Κωσταντίνου Μαράβα

Την Αναστάσιμο Ακολουθία το βράδυ του Σαββάτου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, παρακολούθησε  πλήθος πιστών με την παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα.

 

Το Άγιο Φώς με το «Δεύτε λάβετε» έδωσε, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός με πρώτον να το λαμβάνει ο Πρώτος Πολίτης του Δήμου Πύλης ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας και στην συνέχεια το παρέλαβαν όλοι οι πιστοί.

Ακολούθησε η έξοδος της Εικόνας της Αναστάσεως  στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας, όπου μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί εκεί, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Πατέρας Δημήτριος  Κατσαρός έψαλλε το ‘Χριστός Ανέστη’ συνεχίζοντας οι ψάλτες ,  εν μέσω των χαρμόσυνων κωδωνοκρουσιών και βεγγαλικών ,δημιουργώντας ένα κατανυκτικό και εορταστικό κλίμα και μία φαντασμογορική ατμόσφαιρα. Επίσης παρόντες ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλίας Τσιαούσης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντι/σης ,κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης Ανθυποπυραγός κ. Γεώργιος Καραχάλιος. οι δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Περικλής Μητρονάτσιος, κ. Δημήτριος Μάντζιος, ο κ. Κων/νος , Τσιαμπαλής,  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Απόστολος Παντέρας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης