Ροή Τοπικά

Ανασύνθεση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Λόγω της απώλειας του γραμματέα του Δ.Σ. Χρ. Μπακογιάννη, αλλά και αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Γ. Σακελλαρίου έγινε ανασύνθεση των δυο οργάνων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργος Πέτρου «το 2020 ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά λογω της πανδημίας με τις σημαντικές επιπτώσεις σε Κοινωνικό, Οικονομικό και Υγειονομικό επίπεδο. Το Ιατρικό σώμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης, απέδειξε την επάρκεια του και συνέβαλλε ουσιαστικά για την επιτυχή έκβαση αυτού του πολέμου. Ο Σύλλογος μας λογω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισε προβλήματα στη λειτουργία του. Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση για την κανονική λειτουργία του, με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας. Την 27/01/2021 έγινε η 1η διαδικτυακή συνεδρίαση με την πλατφόρμα zoom. Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε την απώλεια 2 εξαιρετικών συναδέλφων. Του Γραμματέα του Δ.Σ  του Συλλόγου μας κ.Χρήστου Μπακογιάννη Ιατρού ΩΡΛ και του Ιατρού Παθολόγου Ιωάννη Σακελλαρίου, Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων».

 

Για την εκλογή του νέου Γραμματέα Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία έπρεπε να γίνει μυστική ψηφοφορία.Με την εφαρμογή του συστήματος ΖΕΥΣ το οποίο εγγυάται το αδιάβλητο της μυστικής ψηφοφορίας,νέος Γραμματέας του Συλλόγου μας εξελέγη ο συνάδελφος Ιατρός Παιδίατρος κ. Σάββας Ερωτοκρίτου με ψήφους 7 υπέρ και 4 λευκά. Την κενωθείσα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Ιατρός Παθολόγος κ. Χιώτης Σταύρος.

Η κατάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία γίνεται από τον πλειοψηφήσαντα Σύμβουλο στις τελευταίες εκλογές για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και είναι ο Ιατρός Παθολόγος κ. Άγγελος Ζορμπάς. Την θέση του ως μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων καταλαμβάνει η συνάδελφος Ιατρός Πνευμονολόγος κ. Ευρυδίκη Καρακάση η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος Τρικαλινός που συνελήφθη με 24 κιλά κάνναβη

Έκοψε την πίτα η ΟΛΥΜΠΟΣ. Μπόνους 1,5 εκ. € σε εργαζόμενους και κτηνοτρόφους

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός των ιδιωτών γιατρών των Τρικάλων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης