Ροή Τοπικά

Αποχαιρετιστήριες συναντήσεις του απερχόμενου Διοικητή της ΣΜΥ

Συνάντηση με τον απερχόμενο Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο Φώτη Γκίκα, ο οποίος αποστρατεύεται, είχε στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ταξίαρχος στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών διαχρονικά, ενώ επεσήμανε και την συνεχή αναβάθμιση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Γκίκα για την εξαιρετική συνεργασία, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΣΜΥ για την πόλη των Τρικάλων, όπου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο απερχόμενος διοικητής της ΣΜΥ

Τον απερχόμενο διοικητή της ΣΜΥ υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Ο ταξίαρχος Φώτης Γκίκας αποστρατεύτηκε, έχοντας υπηρετήσει ως διοικητής στη ΣΜΥ για τον τελευταίο χρόνο και για τρίτη φορά συνολικά στη θητεία του. Ο ταξίαρχος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεργασία και τη συμβολή του Δήμου στη βελτίωση συνθηκών για σπουδαστές/τριες και το προσωπικό της Σχολής. Επεσήμανε, επίσης, τη συνεχή άνοδο της ΣΜΥ ως Σχολής των στελεχών του Στρατού, με τον κ. Παπαστεργίου να υπενθυμίζει ότι η ΣΜΥ αποτελεί τοπόσημο για την πόλη, όντας τμήμα των Τρικάλων.
Αντηλλάγησαν, επίσης, αποχαιρετιστήρια δώρα και ευχές.

 

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο