Ροή Τοπικά

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ…..ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…!!!!

Ο κυριότερος στόχος της εκπαίδευσης δεν είναι η γνώση, αλλά η δράση. Μ΄ αυτό το απόφθεγμα τελείωσε η φετινή, δύσκολη και ιδιαίτερη, σχολική χρονιά στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ! Μια πολύ ιδιαίτερη σχολική χρονιά.

 

Σε μια μαθητική κοινότητα ένα από τα βασικά στοιχεία της εύρυθμης λειτουργίας της είναι και η αρμονική συνεργασία των μελών της, δηλαδή των δασκάλων, των γονέων και των μαθητών.

Έχουμε την τύχη να ανήκουμε στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ που οι σχέσεις μας με τους γονείς και τους μαθητές, όχι μόνο είναι αρμονικές αλλά και αλληλέγγυες.

Στην μαθητική χρονιά που πέρασε οι δάσκαλοι/ες των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε τα παιδιά να εκπαιδεύονται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι.

Διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερα.

Φρόντιζαν ώστε οι μαθητές μας να γυρίζουν στο σπίτι γελαστοί, ευτυχισμένοι, γεροί, ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να μοιραστούν μαζί με τους γονείς τους τις καινούριες τους γνώσεις.

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράστασή τους για να γίνουν τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ολοένα και αρτιότερα, ολοένα και καλύτερα.

Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, την ενθάρρυνση και την ιδιαίτερη προσοχή και σημασία που δίνουν στο θέμα της συμμετοχής των παιδιών τους, αλλά και για την υποστήριξη σ’ αυτού του είδους την παρεχόμενη εκπαίδευση των παιδιών τους, από εμάς.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και οι δάσκαλοι/ες ευχαριστούν και συγχαίρουν τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, την άψογη συμπεριφορά τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους.

Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους δασκάλους/ες των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου μάθηση ………

Καλό καλοκαίρι!!!! …. και καλή συνάντηση το Σεπτέμβριο!

 

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης