Τοπικά

Αρτοκλασία και ευχαριστήριο στην “Ολυμπος” από τον σύλλογο γονέων-κηδεμόνων 27ου Δημοτικού σχολείου

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Αριστείδης Παππάς», με αφορμή τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, προσέφερε στους μαθητές ευλογημένο άρτο, σε ατομική συσκευασία, και ατομικό χυμό.
Οι συνθήκες της πανδημίας δεν επιτρέπουν τον εκκλησιασμό των μαθητών και την ενεργή συμμετοχή τους στον εορτασμό των τριών Πατέρων της Εκκλησίας μας. Οι Τρεις Άγιοι και Θεολόγοι,  προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών, συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της χριστιανικής διδασκαλίας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των αρχαίων ελληνικών γραμμάτων.
Το ΔΣ του συλλόγου μας, τιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες και επιδιώκοντας την έμμεση συμμετοχή όλων των μαθητών στον εορτασμό τους, ανέλαβε να διανείμει αρτοκλασία και χυμό. Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του covid 19, προσπαθούμε, όσο αυτό είναι εφικτό, να προσφέρουμε στους μαθητές τη σχολική «κανονικότητα».
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία «Όλυμπος» για την προσφορά των ατομικών χυμών σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου του 27ου Δημοτικού Σχολείου «Αριστείδης Παππάς»

Διαβάστε επίσης