Τοπικά

Αυτό είναι το πρώτο αθλητικό κέντρο του ν. Τρικάλων (στο Κορπ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σε ένα από τα σημαντικότερα έργα που έγιναν ποτέ στην περιοχή μας. Πρόκειται για την κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης με προϋπολογισμό 491.935,48€ χωρίς Φ.Π.Α.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Πύλης.

 

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών (ποσά με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) : Χωματουργικά : 167.859,54€, Τεχνικά έργα : 146.726,98€, Οδοστρωσία : 96.572,94€, Ασφαλτικά (με την αξία της ασφάλτου) : 71.036,24€.

Πρόκειται για το σύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο στην πλήρη ανάπτυξή του θα μπορεί να φιλοξενεί και επαγγελματικές ομάδες για την προετοιμασία τους ενόψει αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Ανάλογα αθλητικά κέντρα υπάρχουν σήμερα στα Τρία Πέντε Πηγάδια, στο Νομό Ημαθίας, στο Καρπενήσι και στο Μέτσοβο. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ενέκρινε με συνοπτικές διαδικασίες το έργο καθώς διαβλέπει ότι μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην περιοχή. “Δουλεύουμε για τους πολίτες, δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας για όλους” λέει χαρακτηριστικά. Όπως σημειώνει δε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης “με το έργο αυτό δημιουργούνται προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης του ορεινού μας όγκου. Δίνονται νέες δυνατότητες, ανοίγουν νέες προοπτικές”.

Διαβάστε επίσης