Ροή Τοπικά

Βγήκαν μαυραγορίτες στα Τρίκαλα. Σοβαρή καταγγελία

Για «πειρατές» εμπόρους που πωλούν προϊόντα κατ’ οίκον, κάνει λόγο η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων.

όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Αγγελάκης απευθύνει έκκληση ώστε να απομονωθούν αυτοί οι «έμποροι» και λοιποί επαγγελματίες (κομμωτές κλπ.) που δρουν εις βάρος συναδέλφων τους, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, ύστερα από πολλές καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών ότι κάποιοι άλλοι (συνάδελφοι) πειρατές εκμεταλλεύονται τους νόμιμους καταστηματάρχες, που έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης τα μαγαζιά τους και γυρίζουν στα σπίτια με ένα τσαντάκι στο χέρι, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, όχι μόνο τις οικονομικές, που δρουν σε βάρος νόμιμων συναδέλφων, αλλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταδώσουν ή να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού.  Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους.

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να δείξετε την πρέπουσα κατανόηση.  Είναι ανάγκη όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.  Θυμόμαστε όλοι να τηρούμε τα μέτρα των ειδικών.

Μένουμε σπίτι!».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης