Τοπικά

Βραδινή σύσκεψη με Ταχιάο στη Νομαρχία Τρικάλων (φώτο)

Ολοκληρώθηκε εχθές, Σάββατο, η περιοδεία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, κ. Νίκου Ταχιάου στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές στη Θεσσαλία.

 

 

Η δεύτερη και τελευταία ημέρα της περιοδείας του κλιμακίου του Υπουργείου ξεκίνησε με επίσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου ο Υφυπουργός συναντήθηκε με τοπικούς βουλευτές και εκπροσώπους από όλα τα κόμματα, καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Ταχιάος συζήτησε με τους εμπλεκομένους φορείς και τους κάλεσε να συνεργαστούν με το Υπουργείο, προκειμένου να συμπληρώσουν τις καταγραφές από τις καταστροφές από τα φαινόμενα «Daniel» και «Elias».

Στην συνέχεια, ο κ. Ταχιάος και το κλιμάκιο του Υπουργείου, έκαναν αυτοψίες στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και συγκεκριμένα στον ποταμό Κραυσίδωνα στον Βόλο και στην Γέφυρα στα Καλά Νερά του Νοτίου Πηλίου. Οι αυτοψίες συνεχίστηκαν στο φράγμα της Γορτυνίας και σε προσωρινά έργα στο ύψος του Κουτσόχερου, με τελευταία στη γέφυρα της Δαδιάς, στα Μετέωρα.

Κλείνοντας την περιοδεία, συνάντησε τους εκπροσώπους συναρμόδιων φορέων της περιοχής στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Στη συνάντηση, ο κ. Ταχιάος τους εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία με το Υπουργείο, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος και μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό, προκειμένου να γίνουν σωστά όλες οι ανατάξεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης