Ροή Τοπικά

Γάμος και βάφτιση στο μικρό και γραφικό Αμπελοχώρι Καλαμπάκας (εικόνες)

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για το χωριό μας, το Αμπελοχώρι Μετεώρων ήταν η Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου καθώς ένα νέο ζευγάρι ο Δημήτρης και η Αργυρώ επέλεξαν το μικρό ορεινό μας χωριό για να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του Θεού, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωριου και να βαπτίσουν τον μικρό τους γιο Ανδρέα.

 

Μεγάλη τιμή για εμένα που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύτηκαν για την διοργάνωση του γάμου και της βάπτισης, σε ένα περιβάλλον καταπράσινης φύσης, παραδοσιακού πλακόστρωτου χωριού με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους!!! Η διακόσμηση ήταν βασισμένη σε φυσικά χρώματα, πράσινο του βουνού, μπεζ της γης και γαλάζιο του ουρανού!!! Απόλυτα εναρμονισμένα με το υπέροχο παραδοσιακό περιβάλλον, βασισμένη στην απλότητα και την ισορροπία!! Μας συγκινεί το γεγονός ότι ένα τόσο νέο και αγαπημένο ζευγάρι, επέλεξε να μας τιμήσει με αυτόν τον τρόπο, όταν όλοι αποζητούν την κοσμικοτητα εκείνοι επέλεξαν την απλότητα και την παράδοση!!! Προσέφεραν χαμόγελα και μεγάλη χαρά σε όλους μας, συγκίνηση για την προσμονή του γεγονότος και αγάπη σε όλους τους κατοίκους του Αμπελοχωριου που είχαν να ζήσουν ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός , εδώ και 22 χρόνια!!!

Προσκαλούμε όλα τα νέα ζευγάρια, που είτε κατάγονται από τέτοια μικρά χωριά είτε όχι, να επιλέγουν και να τιμούν τέτοιες μικρές περιοχές της χώρας μας, να δίνουν χαρά και αγάπη σε αυτά τα μέρη που τόσο το έχουν ανάγκη και η επιλογή είναι σίγουρο ότι θα τους ανταμείψει!!! Τότε θα σημαίνει ότι και εμείς οι αυτοδιοικητικοί κάτι καλό κάνουμε στο έργο μας, και συμβάλλουμε σθεναρά στο κομμάτι που λέγεται Αποκέντρωση!!! Αγαπημένοι μας φίλοι, Δημήτρη Νταλαμπιρα και Αργυρώ Εμμανουήλ σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας.

 

Με εκτίμηση

Σάκης Νικογιαννης Πρόεδρος Τ.Κ Αμπελοχωριου Μετεώρων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης